Intelligentie onderzoek

Bij Eigenwijzer coaching & training kan bij kinderen en jongeren van 5 tot 20 jaar een intelligentieonderzoek afgenomen worden. Ook is het mogelijk om dit uit te breiden met andere vragenlijsten m.b.t. hoogbegaafdheid, sensorische informatieverwerking, executieve functies, sociaal emotioneel functioneren, dyslexie screening en nog veel meer. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

KIQT+

De KIQT+ is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 10 jaar oud die (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn en kan een IQ van 105 tot 170 scoren. Meer informatie over de test vindt u bij de testuitgever Scaliq. Hier is ook een interview met mij te vinden.

De kosten voor een IQ test afname met de KIQT+ zijn afhankelijk van de wensen van ouders. In de telefonische kennismaking worden alle opties besproken.

IDS-2

De IDS-2 kan ingezet worden bij kinderen en jongeren tussen de 5 en 20 jaar. Naast intelligentie kan deze test ook ontwikkelingsaspecten zoals executief functioneren, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling, taal- en rekenvaardigheid en werkhouding meten.