Tarieven & data

En overige praktische informatie

In onderstaand overzicht vindt u de locaties, tarieven en mogelijkheden voor particulieren. Wilt u diensten afnemen als school of instelling, een incompany training of voorlichting boeken? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 


Locaties

Individuele begeleiding 

Dit kan begeleiding zijn rondom hoogbegaafdheid (psycho-educatie), leerproblemen, problemen op school enzovoorts. Begeleiding kan in de praktijk of online plaatsvinden. 

Mindset

Bij individuele begeleiding is het mogelijk om de mindset training online, in de praktijk of bij u thuis plaats te laten vinden. Een rustige plek is dan aan te raden. Een groepstraining gaat van start als het minimum aantal inschrijvingen is behaald en vindt plaats bij Eigenwijzer Coaching & Training. Indien er meerdere kinderen van één school zich aanmelden is het in overleg met school ook mogelijk om de training op school te geven (al dan niet onder schooltijd). 

Kernvisie methode

De Kernvisie methode is een samenwerking tussen coach, kind en ouder/voogd. Om die reden moet er bij iedere sessie een ouder/voogd aanwezig zijn. Locatie is online, bij u thuis, bij Eigenwijzer Coaching & Training, of indien gewenst, in een rustige ruimte op school (in overleg met school).

Relax Kids

De Relax Kids lessen zullen plaatsvinden bij Eigenwijzer Coaching & Training.

Eigenwijzer Coaching & Training maakt gebruik van een ruimte in het gebouw van Kinderfysiotherapie Venray (op de begane grond). Noorderhof 22, 5804 BV Venray.


Coaching & Training tarieven

Mindset 7-12 jaar

Fixie & Growie 
7 lessen inclusief werkboek, intake en evaluatie met ouders of leerkracht.

Individueel € 550,-
In kleine groep (min. 2, max. 4 deelnemers) € 275,- p.p.

Mindset 11-15 jaar

LEF
8 lessen inclusief werkboek, intake en evaluatie met ouders of leerkracht.

Individueel € 625
In kleine groep (min. 2, max. 4 deelnemers) € 325 p.p.

Kernvisie methode

Intake en eerste sessie
€ 125 (1,5 uur)

Coaching € 85 per sessie

Traject via PGB / gemeente? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Overig

Visuele training: 45 minuten à € 60 inclusief gebruik materiaal. Borg voor het benodigde materiaal bedraagt €50.

Het uurtarief voor individuele begeleiding en overige dienstverlening bedraagt € 70. 

Testafnames zijn maatwerk en ik bespreek graag met u de mogelijkheden en kosten. Om een indicatie te geven: een IQ test is mogelijk vanaf € 875.

Relax Kids

Little Stars 3 t/m 5 jaar

Losse les € 8,-
Lessenreeks 5 lessen van 30 minuten € 35,-
10 rittenkaart € 65,-  (geldigheid is 12 lesweken) 

Magische avonturen 6 t/m 9 jaar

Losse les € 12,50
Lessenreeks 6 lessen van 60 minuten € 60,-
10 rittenkaart € 95,- (geldigheid is 12 lesweken)

Chill Skills 10 t/m 14 jaar

Lessenreeks 8 lessen € 85,-

Rapportages

Indien u een schriftelijke rapportage wenst van de mindset training dan kunt u dit bij de start van het traject kenbaar maken. De rapportage zal dan na afloop per mail naar u worden verzonden. De kosten hiervoor bedragen €40,-. 

Bij het volgen van de ukIQ groep geldt dat als uw kind 4 wordt, hij/zij stopt met de ukIQ groep en naar school gaat. Wenst u een rapport voor de basisschool dan kunt u dit vóór aanvang van de ukIQ groep aangeven. De kosten hiervan bedragen € 85 voor een uitgebreid rapport (tenminste 12 bijeenkomsten ukIQ geweest) en € 45 voor een kort verslag (tenminste 6 ukIQ bijeenkomsten geweest). 

Werkgebied

Eigenwijzer coaching is gevestigd in Venray. In een straal van 10 km rondom Venray wordt een all-in tarief gerekend zoals hierboven vermeld. Mocht u buiten dit gebied wonen, dan worden er reiskosten berekend à 19ct per kilometer enkele reis. In het geval dat de reistijd volgens de routeplanner enkele reis meer dan een kwartier bedraagt komt hier een reistijdvergoeding bij. Voor een offerte kunt u contact opnemen. 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Eigenwijzer coaching en training kunt u hier downloaden.